Λίγα λόγια για μας 
Η εταιρεία INTERMOVE ΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,  ιδρύθηκε με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών. Έχοντας επενδύσει σε μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας καθώς και σε αποθήκες κατάλληλες για την στέγαση - αποθήκευση διαφόρων ειδών όπως: οικοσκευών, πολύτιμων αντικειμένων και έργων τέχνης, φαρμάκων και εμπορευμάτων, είναι μια από τις πλέον οργανωμένες επιχειρήσεις στην διακίνηση αγαθών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Διεθνή χώρο.
Διαθέτουμε επίσης στόλο νέων φορτηγών αυτοκινήτων κατάλληλων για ασφαλή μεταφορά αγαθών και εξειδικευμένα στελέχη (Διεύθυνση, πωλητές, σύμβουλοι μεταφορών και μετεγκατάστασης, υπάλληλοι γραφείου, συσκευαστές, συντονιστές, οδηγοί, εκτελωνιστές), όπου ο άψογος επαγγελματισμός μας οδηγεί στην επίτευξη του στόχου μας ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ! 
Η εμπειρία μετακόμισης / μετεγκατάστασης με τη INTERMOVE ΑΕ είναι μοναδική, είτε μεταφέρεστε εντός Ελλάδας, είτε στο εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες σε ποικιλία πελατών όπως ... Πολυεθνικές εταιρείες, Πρεσβείες, Τράπεζες, Κρατικές και Δημόσιες Υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιμορφωτικά ινστιτούτα κ.α. μας εμπιστεύονται και μας αναθέτουν την μεταφορά των γραφείων τους, τη φύλαξη των αρχείων τους, την μετεγκατάσταση των υπαλλήλων τους παγκοσμίως, την διεκπεραίωση στα τελωνεία, την αποστολή εγγράφων και διαφημιστικού υλικού κ.α.
Μουσεία, πινακοθήκες και διάσημοι καλλιτέχνες αναθέτουν στο τμήμα Καλών Τεχνών (Καλών Τεχνών) της INTERMOVE ΑΕ τη συσκευασία και την ασφαλή μεταφορά των έργων τους σε κάθε άκρη της γης. Ιδιώτες βασίζονται σε εμάς για να μεταφέρουν οτιδήποτε μεταφέρεται, όπως οικοσκευή, αυτοκίνητα, σκάφη πολυτελείας, Έργων ιδιωτικές συλλογές »Τέχνης μέχρι και τα αγαπημένα τους κατοικίδια ζώα.

Διαφορες πληροφορίες (EL)

Ζητήστε μας προσφορά

 

επικοινωνία